Stamvaders . NL

Contact

Hallo, mijn naam is Krishna Kurvers. Al een aantal jaren liep ik met het idee om ook eens "iets met stambomen" te gaan doen. Zeker toen mijn beide kinderen (Isabel en Julius) werden geboren werd het idee concreter om, ook voor het nageslacht, eens uit te zoeken wie mijn voorouders zijn. Sinds augustus 2006 ben ik dan eindelijk begonnen met eens te gaan zoeken. In eerste instantie vooral via internet en door familieleden te bevragen. Aldoende had ik al heel snel een kleine verzameling bij elkaar.

Vervolgens ben ik me rond november 2006 gaan concentreren om ook een website hiervoor te maken zodat ik mijn vondsten met familie kon delen. Aangezien ik dit nog niet vaak heb gedaan was dit best een klus. Maar gelukkig kun je met behulp van internet en een paar gratis tools al een heel eind komen. Ik heb me voor dit doeleind dan ook zelf html en javascript eigen gemaakt en naast hier en daar wat hergebruik van mooie ideeën op internet, vooral de hele website zelf in html geschreven. Zie hier het resultaat.

Geniet van alle informatie zowel over de stambomen van de diverse families, als van de achtergrond informatie van elke familie. Dit zal op termijn zeker nog worden uitgebreid. Mochten jullie tips, hulp, verbeteringen, commentaar of complimenten kwijt willen of over de diverse stambomen of over de website, maak dan gebruik van het gastenboek of van het e-mail formulier.

 

Copyright © 2004 − 2011 - Rode Rups