Stamvaders . NL

Andere bronnen

 

Tot nu toe komt het grootste deel van al het materiaal van internet. Hierbij heb ik de volgende bronnen geraadpleegd:


 

website Kloosterhuis
....... naar de website over de familie Kloosterhuis, de oorspronkelijke bron van informatie waar ook deze Kloosterhuis gegevens vandaan komen. Niet alleen deze informatie is hier te vinden, maar nog veel mer verschillende takken van Kloosterhuis uit heel Nederland.
       


....... naar de Stichting Aldfaer, alwaar het gratis programma gedownload kan worden en diverse interessante links naar gebruikers. Een aanbeveling om dit programma te gebruiken! Wordt donateur!

Meertens Instituut


....... naar het hoofdschema van Het  Meertens Instituut, onderdeel van KNAC. Daar vindt u allerhande informatie over Nederlandse namen, oorsprong, titelverwijzingen en uitleg over het zogenaamde patroniem.


 


....... een ideale verbinding naar de diverse genealogen....


Genlias Monitor logo

.....De Genlias Monitor is een gratis hulpmiddel voor genalogen die automatisch de nieuwste toevoegingen willen ontvangen van Genlias, de database van de Nederlandse archieven........... een verbinding naar Genlias, het gezamenlijke digitale product van de regionale historische centra en rijksarchieven in Nederland.gemeenten.........De Digitale Stamboom maakt genealogisch onderzoek gemakkelijk. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, overal ter wereld kunt u persoonsgegevens raadplegen uit archiefdiensten in de aangesloten steden en regio’s. Eigenaar van de site is de Gemeente Delft.....
.....De Digitale Stamboom Monitor is een gratis hulpmiddel voor genalogen die automatisch de nieuwste toevoegingen willen ontvangen van Digitale Stamboom, de database van de Nederlandse archieven.....
.....Het doel van graftombe is om zoveel mogelijk begraafplaatsen en kerkhoven in Nederland te digitaliseren en dit op internet GRATIS beschikbaar te stellen voor genealogen en andere belangstellenden.

 

 

Copyright © 2004 − 2011 - Rode Rups