Stamvaders . NL

Stamboom informatie PDF Afdrukken E-mailadres
  
zaterdag, 19 september 2009 08:08

Welkom op de stamboom gegevens van de families.
Ik probeer zowel de mannelijke als de vrouwelijke lijn van onze stamboom uit te zoeken. Zodoende zijn op deze site de volgende namen verder uitgewerkt:
Kurvers, Schreurs, Reiné, Veugelers,
Vermeulen, Maarse, Saly, Kloosterhuis.

Maar, alle lijnen van de verschillende families, komen bij elkaar bij de kwartierdragers Isabel en Julius, daarom heb ik deze ook als begin apart opgenomen.

Voor diegene die specifiek op zoek zijn naar een bepaalde persoon kunnen vanaf nu gebruik maken van de nieuw toegevoegde namen index (zie linker menu). Hier kun je eerst de desbetreffende achternaam opzoeken en van daaruit direct naar een persoon toe. Bij deze persoon staan alle familie-relaties overzichtelijk bijeen en kun je ook makkelijk naar een ander persoon door gaan.

Ik ben net, via internet, begonnen met het onderzoek en het tot stand brengen van de stamboom van de diverse families. Verschillende gegevens moeten nog verder in de archieven op juistheid worden onderzocht. Het plaatsen van deze stamboom is voorlopig vooral bedoeld om reacties te vragen van de families en andere bezoekers, zodat ik mijn stamboom verder kan uitbreiden en controleren.

Vanaf deze pagina kunt u beginnen door in het linkermenu een familienaam te selecteren. Vervolgens kunt u bladeren binnen elke familiepagina door daar gebruik te maken van de menu knoppen kwartierstaat, parenteel of grafisch. Momenteel worden alle bekende personen getoond, ook de levende personen. Dit omdat ik via deze website ook die informatie wil laten controleren.

Bij bezwaar op de geplaatste gegevens, kunt u mij mailen via het e-mail formulier. Zodra de gegevens gecontroleerd zijn kunnen ze op verzoek voortaan, op grond van het recht van privacy, niet meer op internet getoond worden. Hier zal dan voortaan de melding - privacy filter - als vermelding getoond worden.

Natuurlijk is informatie die op internet staat vrij om te gebruiken, maar dit is wel in beperkte mate. In het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is ook de privacy van levende personen bij stamboomonderzoek geregeld, daarom heb ik toestemming ontvangen voor het plaatsen van deze informatie maar ALLEEN OP DEZE WEBSITE. Mochten jullie deze informatie ook willen gebruiken dan verzoek ik jullie om eerst contact met mij op te nemen via het e-mail formulier. Zodra ik toestemming van de desbetreffende persoon ontvang mag dit pas op ander websites worden gebruikt.

Ook zou ik het leuk vinden als u een berichtje achterlaat in het gastenboek

Laatst aangepast ( maandag, 01 augustus 2011 09:21 )
 

Copyright © 2004 − 2011 - Rode Rups