Stamvaders . NL

Stamboom Kurvers
Om de gegevens die ik tijdens mijn stamboomonderzoek verzameld heb wat overzichtelijk weer te geven, is de gehele stamboom in delen gesplitst. U kijkt nu naar de Kurvers - tak.

Van deze familie kunt u de stamboom gegevens op verschillende manieren bekijken. Door gebruik te maken van de bovenstaande knoppen:
Kwartierstaat,    Parenteel,    Grafisch.

  • De kwartierstaat gaat verder vanaf de generieke kwartierstaat van Isabel en Julius en start bij generatie 4 met mijn opa Pieter Jan KURVERS. Elke nieuwe generatie zijn weer de ouders van de voorgaande generatie waarbij het nummer per generatie verdubbelt.
  • De parenteel begint bij de oudst gevonden voorouder. Van deze voorouder worden zo ver bekend de echtgenoten en alle kinderen getoond, zowel de mannelijke als de vrouwelijke lijn wordt hierbij gevolgd. Van elk van deze kinderen wordt wederom zover bekend de echtgenoot en de kinderen getoond, etc... todat we uiteindelijk in het heden zijn aangekomen.
  • De grafische weergave is dezelfde als de kwartierstaat. Met deze grafische vorm is het eenvoudiger om de onderlinge verbanden en structuur te zien.


Cijfers

De parenteel van Kurvers gaat op dit moment terug tot ongeveer 1700. De oudste gevonden voorouder tot nu toe is Servatius CORVERS. Binnen deze parenteel zijn momenteel 68 verschillende families opgenomen die in totaal 287 personen omvatten.

De kwartierstaat omslaat momenteel 16 generaties, bestaande uit 229 personen en gaat terug tot ongeveer 1540. De oudste persoon in de kwartierstaat is Renerus (Reyncken) RAETS.

Filter op titel     Toon # 
# Artikel titel Datum Auteur Hits
 

Copyright © 2004 ? 2011 - Rode Rups